12.4.2017

Tampereen Omena-hotelli

Omena-hotelli


Perheblogien Meet & Greet tapaaminen Tampereella oli mahtava reissu! Yövyimme Omena-hotellissa, lue alta, kuinka Omena-hotelli palveli meitä matkallamme. Tämä julkaisu on tehty yhteistyössä Omena-hotellin ja Perheblogien kanssa.

Tampereen Omena-hotelli

Olen yöpynyt kerran aiemmin Helsingin Omena-hotellissa, joten huoneet ja konsepti olivat minulle tutut. Pidän siitä, kuinka kätevää ja nopeaa sisäänkirjautuminen Omena-hotelli Tampereessa oli. Hieman jännitti hurja lauantaimeininki, mikä joillain vierailla oli:)

Me vietimme päivän Perheblogien Meet & Greet tapaamisessa kokouksen ja shoppailun merkeissä. Päivän jälkeen illalla oli mukava tulla laittautumaan ja vaihtamaan vaatteita Omena-hotelli huoneeseen. Lepäsin hetken huoneessa kooten ajatuksia päivästä ennen illallista. Illallinen oli hauska seurahetki, jolloin saimme viettää aikaa rennommin keskenämme:) Äidit tuntien oli illallisen jälkeen vuoro tulla hotellille nukkumaan. Hotellin sänky oli mukava ja nukuin yöni loistavasti! Aamulla oli mukava mennä kuumaan suihkuun ja ilokseni siellä oli sadevesisuihku. Näkisin Omena-hotelli konseptin sopivan hyvin myös lapsiperheen yöpymiseen, sillä Omenalla on tarjota myös isompia neljän hengen huoneita.

Kiitos ihana Omena-hotelli yhteistyöstä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti